175/65R14 82T K435 Kinergy eco2 HANKOOK

Letní pneumatiky Hankook velikosti 175/65R14 pro osobní automobily

175/65R14 82T K435 Kinergy eco2 HANKOOK
Výrobce pneumatiky Hankook
Použití pneumatiky Letní
Dezén pneu K435 Kinergy eco2
Šířka pneu 175
Profil pneu 65
Ráfek 14
Index nosnosti pneu 82
Rychlostní index pneu T
Palivová účinnost D
Přilnavost za mokra B
Vnější hluk odvalování B (70 dB)
Dostupnost Skladem
CENA včetně DPH 1 549 Kč

Pneumatiky Hankook, jihokorejský pneu gigant

Pneumatiky Hankook, pneu HankookJihokorejská firma Hankook Tire byla založená v roce 1941 v Soulu. V roce 1961 začala expandovat na světové trhy a pneumatiky Hankook se začaly prosazovat i v USA, kde firma založila počátkem 80. let několik obchodních poboček. V současné době je Hankook jedním z největších světových pneu výrobců, pneumatiky Hankook se prodávají celkem ve 170 zemích světa. V globálním hodnocení patří pneumatikám Hankook sedmé místo z hlediska příjmů z prodeje.

Hankook zaměstnává přes 12 000 lidí v 5 regionálních ústředích, 9 prodejních kancelářích, 12 dceřiných společnostech a 5 centrech pro vývoj a výzkum po celém světě. Továrny na výrobu pneumatik Hankook se nacházejí v Jižní Koreji, Číně a Maďarsku. 70% příjmů získává Hankook prodejem pneumatik na zámořských trzích. Pneumatiky Hankook používá pro tovární obutí svých vozů Toyota, Ford a General Motors.

 

Pneu Hankook v ČR, partnerské pneuservisy

Pneumatiky Hankook se objevily na českém trhu až v druhé polovině 90. let minulého století. Spokojenost českých řidičů s pneumatikami Hankook se každým rokem zvyšuje. Kladně hodnotí především stabilitu při řízení a odolnost za všech okolností, posouvající limity výkonu pneumatik.

Partnerskou prodejní síť tvoří prodejci pneumatik - Hankook Masters a Hankook Dealers. Hankook Master je certifikovaný prodejce pneu v barvách společnosti Hankook. Poskytne Vám nejen kvalitní pneumatiky Hankook, ale zároveň ty nejlepší odborné pneu služby a poradenství. Hankook Dealer je autorizovaný pneuservis s vysokým podílem prodeje v oblasti pneumatik Hankook.

 

Pneu Hankook, sortiment pneumatik

Náš pneuservis aktuálně nabízí 720 různých typů nebo rozměrů pneumatik Hankook. Sortiment pneu Hankook se dělí podle použití na pneumatiky:

  • letní pneumatiky pro osobní vozy a SUV
  • zimní pneumatiky pro osobní vozy a SUV
  • pneu pro užitkové vozy a lehká nákladní auta
  • pneumatiky pro nákladní auta