155/65R14 75T W452 Winter i*cept RS2 HANKOOK

Zimní pneumatiky Hankook velikosti 155/65R14 pro osobní automobily

155/65R14 75T W452 Winter i*cept RS2 HANKOOK
Výrobce pneumatiky Hankook
Použití pneumatiky Zimní
Dezén pneu W452 Winter i*cept RS2
Šířka pneu 155
Profil pneu 65
Ráfek 14
Index nosnosti pneu 75
Rychlostní index pneu T
Palivová účinnost D
Přilnavost za mokra C
Vnější hluk odvalování B (71 dB)
Dostupnost Skladem
CENA včetně DPH 1 446 Kč

Pneumatiky Hankook, jihokorejský pneu gigant

Pneumatiky Hankook, pneu HankookJihokorejská firma Hankook Tire byla založená v roce 1941 v Soulu. V roce 1961 začala expandovat na světové trhy a pneumatiky Hankook se začaly prosazovat i v USA, kde firma založila počátkem 80. let několik obchodních poboček. V současné době je Hankook jedním z největších světových pneu výrobců, pneumatiky Hankook se prodávají celkem ve 170 zemích světa. V globálním hodnocení patří pneumatikám Hankook sedmé místo z hlediska příjmů z prodeje.

Hankook zaměstnává přes 12 000 lidí v 5 regionálních ústředích, 9 prodejních kancelářích, 12 dceřiných společnostech a 5 centrech pro vývoj a výzkum po celém světě. Továrny na výrobu pneumatik Hankook se nacházejí v Jižní Koreji, Číně a Maďarsku. 70% příjmů získává Hankook prodejem pneumatik na zámořských trzích. Pneumatiky Hankook používá pro tovární obutí svých vozů Toyota, Ford a General Motors.

 

Pneu Hankook v ČR, partnerské pneuservisy

Pneumatiky Hankook se objevily na českém trhu až v druhé polovině 90. let minulého století. Spokojenost českých řidičů s pneumatikami Hankook se každým rokem zvyšuje. Kladně hodnotí především stabilitu při řízení a odolnost za všech okolností, posouvající limity výkonu pneumatik.

Partnerskou prodejní síť tvoří prodejci pneumatik - Hankook Masters a Hankook Dealers. Hankook Master je certifikovaný prodejce pneu v barvách společnosti Hankook. Poskytne Vám nejen kvalitní pneumatiky Hankook, ale zároveň ty nejlepší odborné pneu služby a poradenství. Hankook Dealer je autorizovaný pneuservis s vysokým podílem prodeje v oblasti pneumatik Hankook.

 

Pneu Hankook, sortiment pneumatik

Náš pneuservis aktuálně nabízí 720 různých typů nebo rozměrů pneumatik Hankook. Sortiment pneu Hankook se dělí podle použití na pneumatiky:

  • letní pneumatiky pro osobní vozy a SUV
  • zimní pneumatiky pro osobní vozy a SUV
  • pneu pro užitkové vozy a lehká nákladní auta
  • pneumatiky pro nákladní auta