145/80R13 75T Sincera SN832 Ecorun FALKEN

Letní pneumatiky Falken velikosti 145/80R13 pro osobní automobily

145/80R13 75T Sincera SN832 Ecorun FALKEN
Výrobce pneumatiky Falken
Použití pneumatiky Letní
Dezén pneu Sincera SN832 Ecorun
Šířka pneu 145
Profil pneu 80
Ráfek 13
Index nosnosti pneu 75
Rychlostní index pneu T
Palivová účinnost D
Přilnavost za mokra B
Vnější hluk odvalování B (69 dB)
Dostupnost Na dotaz
CENA včetně DPH 1 338 Kč

Pneumatiky Falken, japonské pneu

Pneumatiky Falken, pneu FalkenFalken Tire Corporation, japonská pneumatikářská firma, spustila výrobu pneu v roce 1983. Patří tak mezi vůbec nejmladší výrobce pneu. Mladost však vyvažuje dravostí a už v roce 1985 se pneumatiky Falken začaly prosazovat na americkém pneu trhu. Dnes patří pneumatiky Falken mezi nejlepší pneu v oblasti rychlé jízdy. Pneumatiky Falken se totiž prosazují zejména jako pneu pro automobilové závody.

 

Pneu Falken ve světě závodního sportu

Značka Falken se prezentuje na velkých automobilových závodech nejenom z důvodu propagace. Zaměřuje se na závody, které probíhají v náročných podmínkách. Proto její pneumatiky najdeme na vozech v americké sérii Le Mans známé jako ALMS, nebo v desítkách dalších, kde převažují vysoké nároky na kvalitní pneumatiky. Falken tak pneumatiky testuje v různých extrémních situacích. Systém výzkumu i praktických testů má Falken velmi propracovaný a výsledky pak úspěšně aplikuje při sériové výrobě nových modelů pneumatik.

Pneumatiky Falken, pneu Falken

Pneumatiky Falken v AUTO JENDA

Přes úspěchy značky Falken v automobilovém závodění je hlavním těžištěm firmy sériová výroba pneu pro komerční účely. Produkce je zaměřená na prakticky všechny kategorie pneumatik. Falken dodává pneumatiky pro osobní vozy, užitková a nákladní auta, pneu pro SUV a terénní vozy. Letní pneumatiky i zimní pneumatiky Falken se vyznačují velmi dobrou spolehlivostí a dlouhodobou životností. Autoservis a pneuservis AUTO JENDA nabízí z produkce značky Falken letní a zimní pneumatiky pro osobní i užitkové vozy. AUTO JENDA má v nabídce také širokou paletu pneu Falken pro offroad.